Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ham

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vi hadde ham aldri: Autentisitetsspørsmål hos hovedkarakteren i Johan Borgens Lillelord
 (Tereza Metalová)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jkevv/ | Filologie / Norský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Využití knihovny HAM-Tools pro simulaci tepelného chování rodinného domu
 (Jakub Zábojník)

2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//253jlq// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma

HAM staniční deník pro Linux
 (Jan Kaluža)

2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rcimv7// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma

Technická ilustrace a animace nástrojového systému HAM-FINAL RC pro praktické použití
 (Pavel MATOUŠ)

2014, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//11mq2q// | Strojní inženýrství / Strojírenská technologie - technologie obrábění | Práce na příbuzné téma

Teenage-hood in Salinger´s The Catcher in the Rye and Bukowski´s Ham on Rye
 (Valerie Hotová)

2012, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//41g100// | Filologie / Anglický jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma

Analýza trhu v oblasti prodeje šunek a šunkových specialit pro Kostelecké uzeniny, a.s.
 (Blanka Vašíčková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//ervr10// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
 (Aneta Lyčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
 (Diana Mráziková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
 (Tomáš Dostál)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma