Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hazard analysis critical control points

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
 (Pavla JÍLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP v gastronomii
 (Radka KOSTILNÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//z2ijao// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Aplikace systému HACCP ve společném stravování
 (Lucie VENCLOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zswp7r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice
 (Lenka LELIČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/2062 | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice
 (Lenka LELIČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/2062 | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma