Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
headspace analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza vybraných složek chmele s využitím opakované headspace extrakce
(Iryna Shaparenko)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//35jgmp// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza linaloolu v pivu s využitím headspace mikroextrakčních postupů
(Adriana Burešová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bfbcc2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza linaloolu v pivu s využitím opakované headspace extrakce
(Martina Houžvičková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vdz8om// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza anorganických látek plynovou chromatografií - stanovení dusičnanů ve vínech
(David PLECH)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vaq8k2// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Analýza včelích produktů
(Dalibor VOLAŘÍK)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//47xyrj// | Chemie / Chemie pro víceoborové studium - Geologie a ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Analýza markerů v potravinách
(Marcela JELÍNKOVÁ)2011, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9qpeif// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Komplexní analýza fenolických a aromatických látek \nl{}obsažených v černém bezu
(Magdaléna Plebanová)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bich2s// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Analýza silic v bylinných nápojích s využitím techniky mikroextrakce jednou kapkou
(Šárka Uhlířová)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8cs7i9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza aromatických látek obsažených v zeleném čaji
(Václav Branský)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uu42cq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza markerů pro charakterizaci levandule a levandulového oleje
(Jakub PŘICHYSTAL)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//eod23r// | Chemie / Chemie pro víceoborové studium - Fyzika | Práce na příbuzné téma