Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
healthy foodsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Consumer Perceptions, Attitudes and Behavior towards Healthy Foods: The Case of Czech and Dutch Millennial Consumers
(Rick Van Wetten)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/77592 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Obliba zdravých a nezdravých potravin a impulzivita jako prediktory preference zdravé stravy
(Petra Coufalová)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g2xzo/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Môžu byť zdravé pokrmy cenovo prijateľné?
(Soňa SEKERKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4tftcu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Adriána Fedorová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
(Iveta Valachovičová)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x2brd/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma