Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

healthy foods

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Consumer Perceptions, Attitudes and Behavior towards Healthy Foods: The Case of Czech and Dutch Millennial Consumers
 (Rick Van Wetten)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/77592 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Obliba zdravých a nezdravých potravin a impulzivita jako prediktory preference zdravé stravy
 (Petra Coufalová)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g2xzo/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Môžu byť zdravé pokrmy cenovo prijateľné?
 (Soňa SEKERKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4tftcu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
 (Adriána Fedorová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
 (Iveta Valachovičová)

2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x2brd/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma