Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
heat-treated meat productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
(Nela Tesařová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
(Pavlína Dočekalová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49psqg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
(Alžběta Vítková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
(Adéla Krmelová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wu3k58// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Radmila Holčíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
(Tereza Chovancová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Ivana Novotná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4u36kx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
(Marie Dohnalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s1z0ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma