Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
herbal teasKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidanty v bylinných čajích
(Pavla Fadrhoncová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z43iap// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Bylinné čaje a jejich antioxidanty
(Ladislava Ilčíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v bylinných čajích
(Anna Procházková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iysgy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
(Klára Haluzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v bylinných čajích
(Eva Musilová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gxo90d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}bylinných čajů
(Petra Šilarová)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//o1unyk// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza silic v bylinných čajích s využitím disperzní kapalinové mikroextrakce
(Kateřina Podmolíková)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//912xby// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Význam vybraných bylinných čajů
(Hana HORÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lerpmx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
(Iva MRÁZKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma