Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

herbal teas

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Antioxidanty v bylinných čajích
 (Pavla Fadrhoncová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z43iap// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Bylinné čaje a jejich antioxidanty
 (Ladislava Ilčíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Anna Procházková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iysgy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
 (Klára Haluzová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Eva Musilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gxo90d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}bylinných čajů
 (Petra Šilarová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//o1unyk// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza silic v bylinných čajích s využitím disperzní kapalinové mikroextrakce
 (Kateřina Podmolíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//912xby// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Význam vybraných bylinných čajů
 (Hana HORÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lerpmx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
 (Iva MRÁZKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)