Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
herschelKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vývoj a využití daktyloskopie
(Barbora Jungová)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/h6sx0/ | Kriminalistika a forenzní disciplíny / | Práce na příbuzné téma
Trendy v cestování ve vztahu k rozvoji průmyslu fotografie, záznamových zařízení a sdílení zážitků
(Sabina Niklová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11601/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Studium reologických a termických vlastností potravin
(Tomáš Valenta)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nojz7i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma