Theses on the same topic (having an identical keyword):
historie cokoladyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
(Ivana Vojtíšková)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
(Martina HRÁDKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
(Karolína ČAMPULOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Theses on a related topic
1. Teoretická část: Historie a současné trendy v obalové technice. Dokumentace této tvorby v Grafickém designu. 2. Praktická část: Série obalů na konkrétní produkt s výrazným podílem experimentu a technologické úspornosti řešení.
(Pavel COUFALÍK)2010, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m0at4f// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Grafický design | Theses on a related topic
Čokoláda a její složení
(Lucie Kaňová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//klg0sw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic