Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

historie cokolady

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
 (Karolína Nováková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic

Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
 (Ivana Vojtíšková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic

Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
 (Simona Kahlichová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
 (Martina HRÁDKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Využití čokolády v moderní gastronomii.
 (Lenka MLČÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
 (Karolína ČAMPULOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Theses on a related topic

Čokoláda a její složení
 (Lucie Kaňová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//klg0sw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)