Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
history of gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
(Turanová Turanová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/nwfem/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vplyv národných kuchýň na tradičnú anglickú gastronómiu
(Kristína Kováčová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15136/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
(Jana Potočková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza ponuky digestivov
(Rastislav Dvorský)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13107/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
(Václava Horváthová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6026/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
(Lukáš Mařík)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
(Karel Netopil)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dft79/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma