Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

history of gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
 (Turanová Turanová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/nwfem/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vplyv národných kuchýň na tradičnú anglickú gastronómiu
 (Kristína Kováčová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15136/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
 (Jana Potočková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky digestivov
 (Rastislav Dvorský)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13107/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
 (Anna Cimbaľáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
 (Václava Horváthová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6026/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
 (Lukáš Mařík)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
 (Karel Netopil)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dft79/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)