Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hodnoceni gastronomic servicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza gastronomických služeb v malém městě
(Michaela Kopejtková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/elxu2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Šárka Hrušková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rnbw0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality gastronomických služeb
(Michaela Kosová)2008, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/16382 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
(Anastasiya Lovina)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14113/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v lázeňském městě
(Martin Voldřich)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13329/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Slobodan Ubović)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
(Gabriela Pešková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12189/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
(Martina Růžičková)2011, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/bkg12/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
(Petr Müller)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma