Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hodnota hlbKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava emulzí
(Petra ŠEVČÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gfsmo4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv fyzikálních faktorů na stabilitu emulzí
(Lucie Pinďáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pjn1vu// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Optimalizace přídavku derivátu celulózy v závislosti na stabilitě emulzí
(Lenka Vaňharová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rqyo5x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma