Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hodnota hlb

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Příprava emulzí
 (Petra ŠEVČÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfsmo4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv fyzikálních faktorů na stabilitu emulzí
 (Lucie Pinďáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pjn1vu// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Optimalizace přídavku derivátu celulózy v závislosti na stabilitě emulzí
 (Lenka Vaňharová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rqyo5x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma