Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
horciceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dynamika biometrických parametrů hořčice bílé při mimoprodukčním využití
(Jiří Vailich)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iobh4s// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Plevele ve vybraných množitelských porostech hořčice bílé
(Ivana Pačesová)2019, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n07edr// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Genetické profilování dostupných genových zdrojů hořčice černé
(Jana FITŘÍKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//2lrdwr// | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Vliv stabilizované močoviny na agronomicky významné znaky hořčice bílé (Sinapis alba L.)
(Martin Zoubek)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t5f9io// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
(Kristýna NAVRÁTILOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e8nvk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
(Kristýna NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gn3onw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití stabilizované močoviny a moření osiva pro zlepšení výnosů a ekonomika hořčice bílé (Sinapis alba L.).
(Martin Zoubek)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z8vgec// | Pěstování rostlin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice
(Jaroslav Brynda)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9twztl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití meziplodin ve chmelnicích
(Jan Matějka)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//76yz6g// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
(Sabina Malá)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma