Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

horcice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Dynamika biometrických parametrů hořčice bílé při mimoprodukčním využití
 (Jiří Vailich)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//iobh4s// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Plevele ve vybraných množitelských porostech hořčice bílé
 (Ivana Pačesová)

2019, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n07edr// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Genetické profilování dostupných genových zdrojů hořčice černé
 (Jana FITŘÍKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//2lrdwr// | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Vliv stabilizované močoviny na agronomicky významné znaky hořčice bílé (Sinapis alba L.)
 (Martin Zoubek)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t5f9io// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
 (Kristýna NAVRÁTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e8nvk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
 (Kristýna NAVRÁTILOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gn3onw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití stabilizované močoviny a moření osiva pro zlepšení výnosů a ekonomika hořčice bílé (Sinapis alba L.).
 (Martin Zoubek)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z8vgec// | Pěstování rostlin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice
 (Jaroslav Brynda)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//9twztl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití meziplodin ve chmelnicích
 (Jan Matějka)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//76yz6g// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
 (Sabina Malá)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)