Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
horka chutKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
(Barbora Zemanová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Maskování hořké chuti
(Andrea Beranová)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//g23c1d// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Maskování hořké chuti sladidel
(Anna Kronusová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bviw2p// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání analytických metod stanovení obsahu hořkých kyselin ve chmelu (Humulus lupulus; Cannabaceae)
(Václav Žatecký)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cu73ho// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vnímání chuti fenylthiocarbamidu v současné české populaci
(Marcela Hybášková)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rlje5/ | Antropologie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání obsahu hořkých kyselin v chmelových peletách v závislosti na odrůdě chmele
(Karolína Ertlová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cw93w4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma