Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

horka chut

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
 (Barbora Zemanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Maskování hořké chuti
 (Andrea Beranová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//g23c1d// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Maskování hořké chuti sladidel
 (Anna Kronusová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bviw2p// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnání analytických metod stanovení obsahu hořkých kyselin ve chmelu (Humulus lupulus; Cannabaceae)
 (Václav Žatecký)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cu73ho// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vnímání chuti fenylthiocarbamidu v současné české populaci
 (Marcela Hybášková)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rlje5/ | Antropologie / | Práce na příbuzné téma

Porovnání obsahu hořkých kyselin v chmelových peletách v závislosti na odrůdě chmele
 (Karolína Ertlová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cw93w4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma