Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hotelnictvi a pohostinstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
(Lukáš Hruda)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/m6hrh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
(Natália Vargová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
(Vlasta Popeláková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//xzgvit// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
(Andrea Jenšíková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/p1gbb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Reakce mikropodniků v odvětví pohostinství a hotelnictví na hospodářský útlum
(Petr MOTEJZÍK)2024, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//4yh0db// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Vývoj sektoru služeb a jeho vliv na ekonomiku Karlovarského kraje
(Filip Zeman)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12206/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový a komunikační mix hotelu „Quinta Da Ria“
(Valeriia Sokha)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/szzcj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
(Dominika Friedlová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Vnímání zelených hotelových aktivit a jejich vliv na hotelové hosty
(Miller Miller)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/tqyx9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma