Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hotelove restauracieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ovlivňování chování spotřebitele v hotelovém a gastronomickém průmyslu
(Claudia Žitňáková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/udcds/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita gastronomických služieb v hoteloch
(Filip Oľha)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/yep4z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma