Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hotovy pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
 (Jakub Timko)

2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení provozu rozvážkové služby hotových pokrmů
 (Jan Staňo)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mjqbcn// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
 (Huy Tien Hoang)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1045ni// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma

Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
 (Lucie Mlčůchová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
 (Václav DRUŽBÍK)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
 (Jitka LEŽATKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kcmcti// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov
 (Iveta Senčáková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hhkqbx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
 (Lenka DLABAČOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e07gpv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma