Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hotovy pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
(Jakub Timko)2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení provozu rozvážkové služby hotových pokrmů
(Jan Staňo)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mjqbcn// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
(Huy Tien Hoang)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1045ni// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
(Lucie Mlčůchová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
(Václav DRUŽBÍK)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
(Jitka LEŽATKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kcmcti// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov
(Iveta Senčáková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hhkqbx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
(Lenka DLABAČOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e07gpv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma