Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovezi a veprove maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Mezinárodní srovnání vývoje salda AZO zemí EU15 a V4
 (Pavla Žárská)

2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9jiigf// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Příprava učitele odborného výcviku - zpracování hovězího a vepřového masa
 (Petr Úředníček)

2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h2rk3/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Výživa, zdraví a welfare velkých kočkovitých šelem v soukromých chovech
 (Kristýna Odehnalová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//b92ho2// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Trendy v spotrebe potravín v Českej republike a na Slovensku
 (Tatiana Žabková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dxav8w// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Zbytky potravin na archeologických artefaktech a ve výplni objektů
 (Marek HONS)

2022, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//drv6d4// | Učitelství biologie pro střední školy / Učitelství biologie pro SŠ (maior) - Učitelství chemie pro SŠ (minor) | Práce na příbuzné téma

Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
 (Adéla Zelenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Detekce mléčných a dalších proteinů na archeologické keramice.
 (Marek HONS)

2020, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//dnm2iz// | Přírodovědná studia / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
 (Denisa Bělinová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nedostatečně tepelně upravená svalovina a jeji parazitární rizika
 (Kateřina Schmidtová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q1yvwi// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Taurin jako biologicky aktivní látka v potravinách a nápojích
 (Marie Veselá)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fl92r9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)