Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovezi masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
(Miloslava MACKEOVÁ)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza chovu hovězího dobytka a trhu s hovězím masem v ČR
(Tereza Janderková)2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l5hsng// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Vybrané jakostní ukazatele masa zvěře z farmových chovů
(Šárka PETÁKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0zfcof// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
(Jan Slováček)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
(Pavel Hoňka)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
(Pavel Hoňka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma