Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovezi maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
 (Miloslava MACKEOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza chovu hovězího dobytka a trhu s hovězím masem v ČR
 (Tereza Janderková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l5hsng// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Vybrané jakostní ukazatele masa zvěře z farmových chovů
 (Šárka PETÁKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0zfcof// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
 (Jan Slováček)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)