Theses on the same topic (having an identical keyword):

hovezi maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Jana Lainková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso
 (Kristýna Pangrácová)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m6xev/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Michaela Boušová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
 (Miloslava MACKEOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Theses on a related topic

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
 (Lenka Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)