Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovezi masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Jana Lainková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso
(Kristýna Pangrácová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/m6xev/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Michaela Boušová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
(Miloslava MACKEOVÁ)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
(Nicole Lebedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza chovu hovězího dobytka a trhu s hovězím masem v ČR
(Tereza Janderková)2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l5hsng// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma