Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovezi masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Statistická analýza chovu hovězího dobytka a trhu s hovězím masem v ČR
(Tereza Janderková)2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l5hsng// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Senzoricky aktivní látky v mase českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2022, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ulsi2h// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Analýza determinant spotřeby hovězího masa v ČR
(Jakub Fiala)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m6dm3l// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující spotřebu vepřového masa
(Lucie Mitlenerová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//flhvjb// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Vliv etiky chovu na kvalitu hovězího masa
(Adriana Hofmanová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r0cuhm// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Cenová transmise na trhu s hovězím masem
(Pavla Rytířová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//092xyr// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu pštrosího masa
(Jakub Havel)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wnuddx// | Chov zájmových zvířat / | Práce na příbuzné téma
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
(David ZAJAROŠ)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vif3d2// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma