Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hplc{--}ecdKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení antioxidantů pomocí HPLC-ECD
(Jitka BŘEZNICKÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o1g07x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC
(Ivana KRAUSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m2jiwn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC
(Kristýna ŠESTÁKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6fj61w// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Analýza biologicky aktivních látek v medovinách metodou HPLC
(David Kahoun)2009, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//96ewgy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidantů ve víně
(Soňa DOBŠÍČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j6c0jx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu B6 - pyridoxinu chromatografickými metodami
(Jana STRNKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qogzw1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické charakteristiky brokolice
(Marie BAČÁKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//00svwa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza fenolických kyselin v šalvěji lékařské
(Zuzana Musialková)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//37g0lc// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma