Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hplc- riKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI
(Erika Čechová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q8d3ni// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
(Ivona Dresslerová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0yzsu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných sacharidů v mléčných systémech
(František Neduchal)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//plnko3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma