Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hplc-ecd

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení antioxidantů pomocí HPLC-ECD
 (Jitka BŘEZNICKÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o1g07x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC
 (Ivana KRAUSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m2jiwn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC
 (Kristýna ŠESTÁKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6fj61w// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
 (Kamila ŠIMÁNKOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Analýza biologicky aktivních látek v medovinách metodou HPLC
 (David Kahoun)

2009, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//96ewgy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu B6 - pyridoxinu chromatografickými metodami
 (Jana STRNKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qogzw1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidantů ve víně
 (Soňa DOBŠÍČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j6c0jx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí
 (Zdenka KUCEKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3f9lfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin
 (Barbara STONAWSKÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pk7ljc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza fenolických kyselin v šalvěji lékařské
 (Zuzana Musialková)

2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//37g0lc// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma