Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hrachova moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití necereálních mouk v pekařství
(Monika Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vm8xzo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
(Andrea Krejsová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
(Jana Dunová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qzheb8// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma