Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hruba vlakninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vláknina ve výživě králíků
(Ondřej Krunt)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0s2vu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Stanovení dietární vlákniny v potravinách
(Lucie Kolínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2xmqax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
(Martina KARASOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny u netradičních mouk
(Ivo Havlíček)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Změny v koncentraci vlákniny v píci srhy laločnaté (Dactylis glomerata L.) v závislosti na rozdílné intenzitě využívání trvalých travních porostů
(Vendula Pukyšová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ud5h0/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Eliška ELIÁŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
(Květa KOŠINOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e4dptr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny v různých druzích čočky
(Silvie PAVLÍČKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cy8tah// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce.
(Irena Zamcová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//newgm6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma