Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hydrocolloids

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
 (Bach Son Long NGUYEN HUYNH)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
 (Kateřina Nedbalová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
 (Barbora Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
 (Barbora Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza Machů)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
 (Gabriela NAGYOVÁ)

2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
 (Karla Bezděková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)