Theses on the same topic (having an identical keyword):
hydrocolloidsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
(Bach Son Long NGUYEN HUYNH)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
(Barbora Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza Machů)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
(František Štefunko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3iyw8g// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
(Kateřina Nedbalová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
(František Štefunko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3iyw8g// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
(Jolana Dostálová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
(Karla Bezděková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic