Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hydrokoloidy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
 (Kateřina Nedbalová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
 (Karla Bezděková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
 (Marcela LOSOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Lignitové hydrokoloidy
 (Mirka Macháčková)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//3tv0u4// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
 (Lenka PERNICKÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6h0kh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství
 (Alena PTÁČKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hgi3j8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
 (Barbora Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)