Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hydrokoloidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
(Kateřina Nedbalová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
(Karla Bezděková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
(Věra Škvařilová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
(Marcela LOSOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Lignitové hydrokoloidy
(Mirka Macháčková)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//3tv0u4// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
(Lenka PERNICKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6h0kh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství
(Alena PTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hgi3j8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
(Barbora Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma