Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hygiena zverinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii
(Denis Chovanec)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/pa2tr2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny
(Lucie TŮMOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s59q1a// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Porovnanie zmien akostných parametrov zveriny divokých prasiat
(Eliška NIVNICKÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xfxb3q// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
(Tomáš PICH)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8to4ks// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře
(Jan MAURER)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vosfsx// | Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů | Práce na příbuzné téma