Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hygiena zveriny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii
 (Denis Chovanec)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/pa2tr2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny
 (Lucie TŮMOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s59q1a// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
 (Tomáš PICH)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8to4ks// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře
 (Jan MAURER)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vosfsx// | Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů | Práce na příbuzné téma