Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hygienicka a mikrobiologicka jakost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka
 (Miloslav KAZDA)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//amqz3i// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
 (Iveta HAVRÁNKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//a4b1a8// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Hygienická a toxikologická jakost jedlého hmyzu s ohledem na bezpečnost potravin
 (Žaneta Ferusová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kbes18// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
 (Hana Kuřáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5ds77x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
 (Eliška Hrabová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92tmas// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.
 (Jana Kalová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2fs48r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
 (Alena Formáčková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)