Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hygienicka a mikrobiologicka jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka
(Miloslav KAZDA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//amqz3i// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
(Iveta HAVRÁNKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a4b1a8// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hygienická a toxikologická jakost jedlého hmyzu s ohledem na bezpečnost potravin
(Žaneta Ferusová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kbes18// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
(Hana Kuřáková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5ds77x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
(Eliška Hrabová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92tmas// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.
(Jana Kalová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2fs48r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
(Alena Formáčková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
(Kamila Řehůřková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma