Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

infekce potravinami

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Potravina jako riziko infekce u seniora
 (Lenka Pokorná)

2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m014u/ | Specializace ve zdravotnictví / Ošetřovatelská péče v gerontologii | Práce na příbuzné téma

Infekce související s výživou
 (Petra DORDOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//epev2h// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
 (Jarmila Šuláková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Riziko přenosu infekce jako nežádoucí účinek nutriční terapie
 (Iveta Klabenešová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e0ke1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Metodické přístupy založené na PCR využitelné pro diagnostiku parazitárních infekcí alimentárního původu
 (Lucie Škorpíková)

2021, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wx0og/ | Ekologická a evoluční biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma

Metody izolace a detekce alimentárních virů v potravinách a prostředí
 (Jakub Hrdý)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kyet0/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody izolace kampylobakterů z klinického materiálu a potravin
 (Renáta VALEČKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//0hkf22// | Laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma

Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin
 (Ludmila Zimková)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hx05t2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.
 (Vendula SUSZKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//1chqkr// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma