Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
infekce potravinamiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potravina jako riziko infekce u seniora
(Lenka Pokorná)2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m014u/ | Specializace ve zdravotnictví / Ošetřovatelská péče v gerontologii | Práce na příbuzné téma
Infekce související s výživou
(Petra DORDOVÁ)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//epev2h// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
(Jarmila Šuláková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Riziko přenosu infekce jako nežádoucí účinek nutriční terapie
(Iveta Klabenešová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e0ke1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Metodické přístupy založené na PCR využitelné pro diagnostiku parazitárních infekcí alimentárního původu
(Lucie Škorpíková)2021, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wx0og/ | Ekologická a evoluční biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma
Metody izolace a detekce alimentárních virů v potravinách a prostředí
(Jakub Hrdý)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kyet0/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody izolace kampylobakterů z klinického materiálu a potravin
(Renáta VALEČKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//0hkf22// | Laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin
(Ludmila Zimková)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hx05t2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.
(Vendula SUSZKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//1chqkr// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma