Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
infracervena spektrometrie.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci přírodních ovocných šťáv
(Jan Flodr)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5fq3iq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití infračervené spektrometrie k ověření autenticity rostlinných olejů
(Martina Vachtlová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vuunv4// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Využití infračervené spektrometrie pro ověření autenticity čokolády a kakaových prášků
(Petra Slavíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zrpz7g// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Možnosti charakterizácie doplnkov stravy živočíšneho pôvodu pomocou infračervenej spektrometrie
(Terézia Horníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yfrniv// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace složení a stability jedlých rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie
(Chi Mai Nguyenová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//z8y2a6// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení stability rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie
(Barbora Prokopová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//cnr9ah// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček
(Ondřej Táborský)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fqw1ai// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci vybraných technických maziv olejové až krémové konzistence
(Jan Šlauf)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4a9gfl// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
(Jan Flodr)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t32hx1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Autentikace rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie ve střední oblasti
(Jiří Vavřinec)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vwb915// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma