Theses on the same topic (having an identical keyword):

ingredients

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Mexická gastronómia v Prahe
 (Alžbeta Ľuptáková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav
 (Michal Čermák)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Zvieratá v magickom kontexte v literárnych a epigrafických prameňoch na území rímskeho impéria
 (Andrea Salayová)

2021, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gwvhk/ | Filologie (čtyřleté) / Klasická filologie | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)