Theses on the same topic (having an identical keyword):
ingredientsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav
(Michal Čermák)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Zvieratá v magickom kontexte v literárnych a epigrafických prameňoch na území rímskeho impéria
(Andrea Salayová)2021, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gwvhk/ | Filologie (čtyřleté) / Klasická filologie | Theses on a related topic