Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
inovovany vyrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza zavedení inovovaného výrobku firmou XY na českém trhu
(Miroslav MALÝ)2013, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//69sdxw// | Ekonomika a management / Management a ekonomika specializace Management a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Čerpání dotací z fondu EU pro strojní zařízení na výrobu inovovaných výrobků ve firmě Medin, a. s.
(Anna Hrdličková)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//tnsrsn// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Nový výrobek a jeho uvedení na trh
(Martina POUROVÁ)2008, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//12mzjh// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Studie zavedení inovovaného výrobku do produkčního procesu
(Tomáš Molík)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xkgfai// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Inovace fermentovaného výrobku z kozího mléka
(Simona Prachařová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ei7jsu// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza obalu na trhu mléčných výrobků
(Veronika Schneiderová)2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/85336 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma