Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

instrumentalni a senzoricka analyza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
 (Anna Svojanovská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
 (Jana Fořtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
 (Monika Ralenovská)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
 (Šárka Janečková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva
 (Jakub Dohnal)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6atjk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
 (Kristýna Klimšová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
 (Jaroslav Samec)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
 (Žaneta Podbřecká)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yuvlrq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)