Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
instrumentalni a senzoricka analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
(Anna Svojanovská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
(Veronika BLÁHOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
(Monika Ralenovská)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
(Šárka Janečková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva
(Jakub Dohnal)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6atjk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
(Veronika BLÁHOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
(Kristýna Klimšová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
(Jaroslav Samec)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
(Žaneta Podbřecká)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yuvlrq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma