Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
izolace mikroorganizmuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Simona Káčerová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
(Kateřina Swaczynová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Lucie Vítková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Kristýna Floriánová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace grampozitivních koků z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Tereza Bečicová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vlbw60// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
(Kateřina SVOBODOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
(Petra Válková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Studium degradace biogenních aminů
(Irena Butor)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6axtgu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace extrakce nukleových kyselin z půdních vzorků
(Monika Grätzová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qz4hi/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma