Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

izolace mikroorganizmu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Simona Káčerová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
 (Kateřina Swaczynová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Lucie Vítková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
 (Kristýna Floriánová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Izolace a charakterizace grampozitivních koků z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
 (Tereza Bečicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vlbw60// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
 (Kateřina SVOBODOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
 (Petra Válková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Studium degradace biogenních aminů
 (Irena Butor)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6axtgu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace extrakce nukleových kyselin z půdních vzorků
 (Monika Grätzová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qz4hi/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)