Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jablecno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
 (Miroslav Horák)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Možnosti regulácie kyselín pri výrobe vína
 (Lenka Pribilová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uchbh8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Biosenzorová analýza nápojů
 (Miodrag Milovanović)

2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Práce na příbuzné téma

Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
 (Tomáš JUŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv nesaccharomycetních kvasinek na obsah biogenních aminů ve víně
 (Jakub Janota)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qhqcqr// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Biogenne amíny vo víne
 (Tereza Grančičová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yfsr58// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Bakterie v procesu výroby vína
 (Petra Frolková)

2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma