Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jablecnoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti regulácie kyselín pri výrobe vína
(Lenka Pribilová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uchbh8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Biosenzorová analýza nápojů
(Miodrag Milovanović)2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Práce na příbuzné téma
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
(Tomáš JUŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv nesaccharomycetních kvasinek na obsah biogenních aminů ve víně
(Jakub Janota)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qhqcqr// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Biogenne amíny vo víne
(Tereza Grančičová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yfsr58// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Bakterie v procesu výroby vína
(Petra Frolková)2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma