Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jakost mouky.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
 (Eva ŠTULÍŘOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení jakosti mouky od českých výrobců
 (Zuzana Fenclová)

2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//yhasic// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
 (Linda KOZÁKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
 (Kateřina JUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
 (Věra CHALUPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
 (Monika MUŽÍKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//oryfii// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
 (Ladislava KOLOUCHOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ubp70g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
 (Libuše MIKLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ffwy22// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)