Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakost mouky.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
(Eva ŠTULÍŘOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení jakosti mouky od českých výrobců
(Zuzana Fenclová)2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//yhasic// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
(Linda KOZÁKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
(Monika MUŽÍKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//oryfii// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
(Ladislava KOLOUCHOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ubp70g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
(Libuše MIKLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ffwy22// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma