Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakost drubeziho masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
(Eliška Lexová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
(Ondřej Hrabal)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv barevných pšenic na senzorickou jakost drůbežího masa
(Stanislava Habrová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//07uscu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv jakosti na zpeněžování drůbežího masa z hlediska spotřebitele
(Lenka Richtrová)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x8jxcv// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
(Lucie Zajdová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vady drůbežího masa - příčiny a možnosti detekce
(Věra Patková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//coqmjh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu přídavku biopolymerů na jakost strojně odděleného masa
(Stanislav PARÁČEK)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vbi07f// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Zpracování a kvalita krůtího masa
(Jana ŠIKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//nunu3h// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa
(Pavla REPÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fz7vyn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma