Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakost hlizKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
(Klaudie Adamíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakosti hlíz v závislosti na různém agrotechnickém postupu pěstování
(Klára Kalužíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n7fiav// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv listového hnojiva Kelik K - Si na tvorbu výnosu a vybrané ukazatele jakosti brambor
(Tomáš Kučera)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//njwnz3// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv jakosti na zpeněžování brambor na tuzemském trhu
(Lucie Topková)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xpzm25// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vliv listového hnojiva Kelik K – Si na výnos a na jakost brambor
(Tomáš Kučera)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0q79jh// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky v hlízách brambor
(Jana Šeráková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//klomva// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
(Monika MUŽÍKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//oryfii// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
(Josef Soukup)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zvláštnosti pěstování brambor v ekologickém zemědělství
(Dana Prášková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m6r31y// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma