Theses on the same topic (having an identical keyword):
jakost moukyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
(Lucie Volfová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
(Eva ŠTULÍŘOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Posouzení jakosti mouky od českých výrobců
(Zuzana Fenclová)2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//yhasic// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
(Linda KOZÁKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Využití metody retenční kapacity mouky pro hodnocení jakosti potravinářské pšenice
(Anna Pavelková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wgwt22// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic