Theses on the same topic (having an identical keyword):

jakost potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Kvalita potravin z pohledu spotřebitele
 (Jan LEDVINKA)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3uvada// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Helena ZIMMELOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6chwll// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Hygienická a toxikologická jakost jedlého hmyzu s ohledem na bezpečnost potravin
 (Žaneta Ferusová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kbes18// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Kvalita potravin
 (Ondřej Vacula)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//stami1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a jakost sušených plodů rodu Vaccinium
 (Barbora Bačová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2jude// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti výroby a jakost oleje z jader vlašských ořechů
 (Šárka Krejčová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ej2yxk// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Senzorická analýza potravin
 (Lucie KAŇOKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d8sk26// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)