Theses on the same topic (having an identical keyword):

jakost vina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
 (Martina MÁLKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//op5qws// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Sladká vína v České republice a zahraničí
 (Marie Jelínková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yo3ybr// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Česká a moravská vína a jejich dovoz a vývoz
 (Hana Černá)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/40893 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)