Theses on the same topic (having an identical keyword):
jakost vinaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
(Martina MÁLKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//op5qws// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Sladká vína v České republice a zahraničí
(Marie Jelínková)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yo3ybr// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Česká a moravská vína a jejich dovoz a vývoz
(Hana Černá)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/40893 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic