Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakostni zmenyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
(Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tnjisw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
(Markéta Červenková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny
(Michaela MACKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ci0jbb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakostní ukazatele mléka při změně technologie dojení
(Simona VOKŘÁLOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cawueb// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Změny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků
(Markéta ŠÍPALOVÁ)2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//89yhhj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakostních parametrů vajec během skladování
(Pavla JANČÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t3783v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
(Michaela Turková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
(Lenka NENUTILOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
(Veronika Tioková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma