Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jakostni zmeny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
 (Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tnjisw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
 (Markéta Červenková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny
 (Michaela MACKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ci0jbb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jakostní ukazatele mléka při změně technologie dojení
 (Simona VOKŘÁLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cawueb// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků
 (Markéta ŠÍPALOVÁ)

2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//89yhhj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů vajec během skladování
 (Pavla JANČÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t3783v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
 (Michaela Turková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
 (Veronika Tioková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)